O nama

Ukoliko ste željeli prijatan odmor u autentičnom ambijentu u kome ćete se osjećati kao da ste kod kuće, APARTMAN AJLA su pravo mjesto za to. Apartmani Ajla su moderan turistički objekat napravljen 2009. godine, smješten u jednom od najljepših predjela Crnogorskog primorja i Barske rivijere u mjestu UTJEHA. Svojom gostoptimnošću i kvalitetom usluge uspjeli smo da privučemo značajan broj gostiju koji se vraćaju u našem objektu.

Apartmani AJLA su udaljeni svega 250 m od plaže Utjeha, jedne od najčistijih plaža Crnogorskog primorja, a dokaz toga je i to što plaža posjeduje Plavu zastavicu koja se dodjeljuje za kvalitet vode i usluge na kupalištu.

Svim gostima naših apartmana obezbijeđen je i parking prostor ukoliko dođu svojim automobilom a za sve one koji dolaze nekim drugim prevoznim sredstvom u prilici smo obezbijediti i transer do naših apartmana.

Netaknuta priroda, mediteranska vegetacija, čisto more i lijepe prirodno očuvane plaže. Oaza mira, tišine i spokoja daleko od gradske buke vratit će vam snagu i odmoriti dušu.

Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u elegantno uređen ambijent. Pobrinuli smo se da se u svakom trenutku Vašeg boravka osjećate ugodno i opušteno. Bilo da dolazite zbog posla ili na odmor, iz Apartmana Ajla ćete ponijeti predivno iskustvo kojeg ćete se rado sjećati te ćete ga sasvim sigurno željeti ponovo doživjeti.


Kako do nas ?

Avionom

Aerodrom Podgorica

Od Aerodroma Podgorica udaljeni smo svega 65 km.
Ruta:Aerodrom-magistralnim putem preko tunela Sozina - Apartmani Ajla

Aerodrom Tivat

Aerodrom - Jadranskom magistralom preko Budve - Apartmani Ajla 70 km

Brodom

Luka Bar - Bar -Ankona

Kao pomorski grad Bar je povezan i brodskim linijama iz Italije tako da do naših apartmana se može doći iz Ankone ili Barija preko Luke Bar, magistralnim putem prema Ulcinju i to svega 14 km.

Željeznicom

Zeljeznicka pruga Beograd - Bar

Beograd - Podgorica - Bar - Apartmani Ajla

Automobilom / Autobusom

Iz Srbije

Granični prelaz Dobrakovo - Kolašin - Podgorica - preko tunela Sozina - Bar - Apartmani AJLA 265 km

Iz Hrvatske

Granični prelaz Debeli brijeg - Trajekt Kamenari - Budva - Jadranskom mag. - Bar - Apartmani AJLA 105 km

Iz Albanije

Granični prelaz Sukobin - Ulcinj - Jadranskom magistralom prema Baru - Apartmani AJLA 35 km