Ponuda Apartmana

 • Standard Apartman

  U ponudi imamo 3 identična standard apartmana koji su smješteni u prizemlju našeg objekta. Svaki posjeduje sobu sa francuskim ležajem i terasu. U dnevnoj sobi nalazi se ugao na razvlačenje, koji može da posluži kao dodatna dva ležaja. Opremljeni su mini kuhinjom, kupatilom, televizorom i klima uredjajem.

  Galerija slika
 • Studio Apartman

  U ponudi imamo 3 apartmana ove vrste, od kojih su po jedan sa francuskim ležajem, jedan dvokrevetni i jedan trokrevetni. Opremljeni su mini kuhinjom, kupatilom, klima uređajem, televizorom i imaju terasu. Sva tri studio apartmana su smješteni na prvom spratu našeg objekta.

  Galerija slika
 • Lux Apartman

  Smješten je na prvom spratu objekta i imamo dva ovakva apartmana u ponudi. Posjeduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem i ormarom za garderobu. U dnevnoj sobi nalazi se ugao na razvlačenje koji može da posluži kao dodatna dva ležaja. Opremljen je mini kuhinjom, kupatilom, klima uređajem, televizorom i ima terasu.

  Galerija slika
 • Duplex /penthouse/ Apartman

  Smješten je na drugom i trećem spratu objekta i u ponudi imamo dva ovakva apartmana. Na drugom spratu se nalazi velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom. Na trećem spratu nalaze se 3 sobe (dve sa bračnim krevetom i jedna sa 2 kreveta) i jedno kupatilo. Opremljena je klima uređajem, veš mašinom i televizorom sa satelistkim programom. Svaka soba posjeduje svoju terasu.

  Galerija slika

Rezervacija

Ukoliko želite da provjerite dostupnost ili potvrdite Vašu rezervaciju za boravak u našim apartmanima ispunite navedenu formu, a mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati i potvrditi Vašu rezervaciju.

Ime: Vrsta smještaja:
Broj odraslih:
E-mail: Datum dolaska: Broj djece:
Telefon: Datum odlaska: Komentar: